• Mestelwerk woning oirlo venray door Arts Bouw uit Oirlo

Metselwerk

Tijdens de bouw of renovatie van een eigen huis krijg je meestal ook te maken met metselwerk. Of het nu gaat om het opknappen van je huis, nieuwbouw of aanbouw. Afhankelijk van het type en karakter van jullie huis krijg je door goed en mooi metselwerk ook de uitstraling die jullie voor ogen hebben.

We zijn veelvuldig te vinden in onze eigen regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant. Waar we meerdere projecten opgeleverd hebben in plaatsen als Someren, Asten, Deurne, Horst, Venray, Oirlo.

Vakwerk

Metselwerk is te onderscheiden in verschillende type werkzaamheden. Daarnaast is het metselen zelf ook nog te verdelen in verschillende soorten metselverband waaronder wildverband, kruisverband, engels verband, ketting verband. Tijdens een kennismaking kunnen we alle soorten metselwerk bespreken en wat daarin jullie voorkeur heeft.

Meer over soorten metselwerk die wij kunnen leveren:

Mestelwerk Garage door Arts Bouw Oirlo
Mestelwerk Garage door Arts Bouw Oirlo

Zijn jullie op zoek naar een metselaar? Of willen jullie graag alle mogelijkheden voor de bouw of renovatie van jullie eigen huis bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel ons voor een afspraak.