Arts Bouw & Onderhoud. Onze kernwaarden. Onze overtuigingen.

Maatwerk

Elk persoonlijk project vraagt maatwerk. Het is voor ons geen probleem om mee te denken met de wensen van onze klanten.

Persoonlijk contact

Wij hebben altijd persoonlijk contact met onze klanten. De fijnste manier om alles goed af te spreken.

Kennis

Door onze jarenlange ervaring op verschillende niveaus kunnen wij altijd een passend en persoonlijk advies geven.

Service & Kwaliteit

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

20+ Jaar Ervaring

In 1995 opgericht door Theo Arts.

Betrokken bij elke stap

Wij begeleiden elke opdracht van het begin tot aan het eind.

Arts Bouw en onderhoudsbedrijf Venray – Oirlo.

Het bedrijf is in 1995 opgericht door Theo Arts. Sinds jaar en dag werkt zoon Loek Arts mee in het bedrijf. Al ruim 20 jaar zijn we werkzaam als bouw- en onderhoudsbedrijf in de omgeving van Venray. In al die jaren hebben we een vaste klantenkring opgebouwd die door onze ervaring vaak op ons terug zijn gevallen voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden die we uitvoeren zijn: tegelwerkzaamheden in de woning (badkamer, toilet e.d.), timmerwerk, bestrating rondom de woning en het plaatsen van een aanbouw.

We werken met een persoonlijke benadering zodat we een duidelijk beeld van uw plannen krijgen. In overleg met u zullen we altijd proberen om de plannen voor u te optimaliseren. Hiermee zorgen we ervoor dat de aanpassing, verbetering of uitbreiding van uw woning ook daadwerkelijk een meerwaarde voor u heeft. Daarbij maken we een passende offerte.

Bij ons is het een mogelijkheid dat de opdrachtgever zelf mee werkt bij het project. Zo kunnen de kosten lager gehouden worden en kan de opdrachtgever tijdens het project zelf aangeven hoe details uitgevoerd moeten worden.

Wat onze klanten over ons zeggen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

Loek Arts van Arts Bouw en Onderhoudsbedrijf uit Oirlo Noord-Limburg

Aanbouw aan jaren 30 woning.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type.

Loek en Theo Arts van Arts Bouwbedrijf Oirlo

Overtuigd van ons aanbod en aanpak? Neem contact met ons!